Παναγια Σουμελα Βερμιο - ΠΑΝΗΓ. ΑΡΧΙΕΡ. ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΒΕΡΜΙΟ 15-8 ... / Πέντε μητροπολίτες χοροστατούν στην θεία λειτουργία στην παναγία την σουμελά στο βέρμιο και όλοι οι πιστοί φορούν υποχρεωτικά μάσκες προστασίας στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Παναγια Σουμελα Βερμιο - ΠΑΝΗΓ. ΑΡΧΙΕΡ. ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΒΕΡΜΙΟ 15-8 ... / Πέντε μητροπολίτες χοροστατούν στην θεία λειτουργία στην παναγία την σουμελά στο βέρμιο και όλοι οι πιστοί φορούν υποχρεωτικά μάσκες προστασίας στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού.. See more of ή παναγία ή σουμελά on facebook. Γεώργιος τανιμανίδης και ο πρωτοσύγκελλος της ιεράς μητροπόλεως βεροίας αρχιμ. Πολυαρχιερατικός εσπερινός στην παναγία σουμελά στο βέρμιο (φωτο). Η εκκλησία κτίστηκε το 1951 από τους πρόσφυγες του πόντου. Σίγουρα, όμως, ξεχωρίζουν η παναγία της τήνου, η εκατονταπυλιανή στην πάρο, η παναγία η σουμελά στο βέρμιο, η παναγία στην υδρα, αλλά και η μεγάλη παναγιά στη θήβα.

Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. .στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο όρος βέρμιο στην ημαθία. Παυλόπουλος προσήλθε στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά και παρακολούθησε τη θεία λειτουργία και τη λιτανεία της εικόνας της παναγίας. Η παναγία σουμελά από τότε τιμόταν ιδιαίτερα από τον αλέξιο κομνηνό, ως χαριτόβρυτη το 1930 πόντιοι επιζώντες της γενοκτονίας ίδρυσαν την νέα μονή παναγίας σουμελά στο βέρμιο, νάουσα. Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις.

Εκδρομή στην Παναγία Σουμελά | ιδιωτικές εκδρομές | SKG BUS
Εκδρομή στην Παναγία Σουμελά | ιδιωτικές εκδρομές | SKG BUS from www.skgbus.com
Από τα πολύ παλιά χρόνια και από την «αετοφωλιά» της πάνω… «στου μελά», το όρος του πόντου, μέχρι και σήμερα, η «παναγία σουμελά» σταθερά αγαπά. Με πυξίδα τους πλέον τον πυξίτη ποταμό, και. Παντελεήμων, ο πρόεδρος του ιδρύματος ″παναγία σουμελά″ κ. «η παναγία σουμελά είναι το προπύργιο και ο τόπος όπου συναντάται ο ποντιακός ελληνισμός. Πολυαρχιερατικός εσπερινός στην παναγία σουμελά στο βέρμιο (φωτο). Εδώ, στο βέρμιο, στον ιερό χώρο της παναγίας σουμελά αυτή η γιορτή αποκτά κι έναν ιδιαίτερο σήμερα λοιπόν, και κάθε δεκαπενταύγουστο, τελούμε εδώ, στην παναγία σουμελά, και ιερό. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Panagiasoumela #veroia #minitrip στις καταπράσινες πλαγιές του όρους βέρμιο, κοντά στο χωριό καστανιά, βρίσκεται η.

Με ευλάβεια και κατάνυξη, αλλά και με τήρηση όλων των οδηγιών.

15 αυγούστου 201315 αυγούστου 2013 mikrasiatisπρωτο θεμαno comment on λαμπρός εορτασμός στην παναγία σουμελά βερμίου. Πέντε μητροπολίτες χοροστατούν στην θεία λειτουργία στην παναγία την σουμελά στο βέρμιο και όλοι οι πιστοί φορούν υποχρεωτικά μάσκες προστασίας στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Με ευλάβεια και κατάνυξη, αλλά και με τήρηση όλων των οδηγιών. Η εκκλησία κτίστηκε το 1951 από τους πρόσφυγες του πόντου. Από τα πολύ παλιά χρόνια και από την «αετοφωλιά» της πάνω… «στου μελά», το όρος του πόντου, μέχρι και σήμερα, η «παναγία σουμελά» σταθερά αγαπά. Η παναγία σουμελά από τότε τιμόταν ιδιαίτερα από τον αλέξιο κομνηνό, ως χαριτόβρυτη το 1930 πόντιοι επιζώντες της γενοκτονίας ίδρυσαν την νέα μονή παναγίας σουμελά στο βέρμιο, νάουσα. Πολυαρχιερατικός εσπερινός στην παναγία σουμελά στο βέρμιο (φωτο). Παντελεήμων, ο πρόεδρος του ιδρύματος ″παναγία σουμελά″ κ. Εδώ, στο βέρμιο, στον ιερό χώρο της παναγίας σουμελά αυτή η γιορτή αποκτά κι έναν ιδιαίτερο σήμερα λοιπόν, και κάθε δεκαπενταύγουστο, τελούμε εδώ, στην παναγία σουμελά, και ιερό. «η παναγία σουμελά είναι το προπύργιο και ο τόπος όπου συναντάται ο ποντιακός ελληνισμός.

Η εκκλησία κτίστηκε το 1951 από τους πρόσφυγες του πόντου. Panagiasoumela #veroia #minitrip στις καταπράσινες πλαγιές του όρους βέρμιο, κοντά στο χωριό καστανιά, βρίσκεται η. Σίγουρα, όμως, ξεχωρίζουν η παναγία της τήνου, η εκατονταπυλιανή στην πάρο, η παναγία η σουμελά στο βέρμιο, η παναγία στην υδρα, αλλά και η μεγάλη παναγιά στη θήβα. Εδώ, στο βέρμιο, στον ιερό χώρο της παναγίας σουμελά αυτή η γιορτή αποκτά κι έναν ιδιαίτερο σήμερα λοιπόν, και κάθε δεκαπενταύγουστο, τελούμε εδώ, στην παναγία σουμελά, και ιερό. 15 αυγούστου 201315 αυγούστου 2013 mikrasiatisπρωτο θεμαno comment on λαμπρός εορτασμός στην παναγία σουμελά βερμίου.

Maravelias Travel - Δημοσιεύσεις | Facebook
Maravelias Travel - Δημοσιεύσεις | Facebook from lookaside.fbsbx.com
Παυλόπουλος προσήλθε στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά και παρακολούθησε τη θεία λειτουργία και τη λιτανεία της εικόνας της παναγίας. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. Η εκκλησία κτίστηκε το 1951 από τους πρόσφυγες του πόντου. Panagiasoumela #veroia #minitrip στις καταπράσινες πλαγιές του όρους βέρμιο, κοντά στο χωριό καστανιά, βρίσκεται η. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Πολυαρχιερατικός εσπερινός στην παναγία σουμελά στο βέρμιο (φωτο). Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου.

Προσκυνητές από όλο το κόσμο στο βέρμιο προσκυνητές από όλη την ελλάδα και από διάφορα μέρη το κόσμου και εκπρόσωποι ποντιακών ομοσπονδιών και σωματείων θα.

Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Детская молитва богородице на греческом языке. Από τα πολύ παλιά χρόνια και από την «αετοφωλιά» της πάνω… «στου μελά», το όρος του πόντου, μέχρι και σήμερα, η «παναγία σουμελά» σταθερά αγαπά. 4:24 greece videotv 5 778 просмотров. Το απόγευμα με τον πανηγυρικό πολυαρχιερατικό εσπερινό, ενώ ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας της παναγία σουμελά. «η παναγία σουμελά είναι το προπύργιο και ο τόπος όπου συναντάται ο ποντιακός ελληνισμός. Με κατάνυξη και τήρηση των μέτρων το φετινό προσκύνημα στο βέρμιο. Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο. Με πυξίδα τους πλέον τον πυξίτη ποταμό, και. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Σίγουρα, όμως, ξεχωρίζουν η παναγία της τήνου, η εκατονταπυλιανή στην πάρο, η παναγία η σουμελά στο βέρμιο, η παναγία στην υδρα, αλλά και η μεγάλη παναγιά στη θήβα. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα.

Παντελεήμων, ο πρόεδρος του ιδρύματος ″παναγία σουμελά″ κ. Σημειώνεται ότι το προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο βέρμιο ξεκίνησε το 1951, χρονιά που. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. 15 αυγούστου 201315 αυγούστου 2013 mikrasiatisπρωτο θεμαno comment on λαμπρός εορτασμός στην παναγία σουμελά βερμίου. Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις.

Omonia Tours | Εκδρομές, ταξίδια, ταξιδιωτικές υπηρεσίες ...
Omonia Tours | Εκδρομές, ταξίδια, ταξιδιωτικές υπηρεσίες ... from www.omoniatours.gr
Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Παυλόπουλος προσήλθε στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά και παρακολούθησε τη θεία λειτουργία και τη λιτανεία της εικόνας της παναγίας. Πολυαρχιερατικός εσπερινός στην παναγία σουμελά στο βέρμιο (φωτο). Το απόγευμα με τον πανηγυρικό πολυαρχιερατικό εσπερινό, ενώ ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας της παναγία σουμελά. «η παναγία σουμελά είναι το προπύργιο και ο τόπος όπου συναντάται ο ποντιακός ελληνισμός. Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, την δική μας παναγία, πραγματοποίησαν σήμερα μέλη και φίλοι του συλλόγου μας. Το ιερό προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά» οργανώνουν, στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Σίγουρα, όμως, ξεχωρίζουν η παναγία της τήνου, η εκατονταπυλιανή στην πάρο, η παναγία η σουμελά στο βέρμιο, η παναγία στην υδρα, αλλά και η μεγάλη παναγιά στη θήβα.

Προσκυνητές από όλο το κόσμο στο βέρμιο προσκυνητές από όλη την ελλάδα και από διάφορα μέρη το κόσμου και εκπρόσωποι ποντιακών ομοσπονδιών και σωματείων θα.

Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Δόθηκε άδεια από τις κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων στην παναγία σουμελά στο βέρμιο, τελέστηκε. Η εκκλησία κτίστηκε το 1951 από τους πρόσφυγες του πόντου. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. 4:24 greece videotv 5 778 просмотров. «η παναγία σουμελά είναι το προπύργιο και ο τόπος όπου συναντάται ο ποντιακός ελληνισμός. Το απόγευμα με τον πανηγυρικό πολυαρχιερατικό εσπερινό, ενώ ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας της παναγία σουμελά. Με πυξίδα τους πλέον τον πυξίτη ποταμό, και. Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, την δική μας παναγία, πραγματοποίησαν σήμερα μέλη και φίλοι του συλλόγου μας. Πολυαρχιερατικός εσπερινός στην παναγία σουμελά στο βέρμιο (φωτο). Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης.

Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο παναγια σουμελα. Παντελεήμων, ο πρόεδρος του ιδρύματος ″παναγία σουμελά″ κ.

Posting Komentar

0 Komentar